جایگاه “رئیس کارگاه” در شرایط عمومی پیمان

جایگاه “رئیس کارگاه” در شرایط عمومی پیمان

ردیف شماره ماده موضوع ماده شرح

1

ماده 10

رئیس کارگاه

رئیس کارگاه ، شخصی حقیقی دارای تخصص و تجربه لازم است که پیمانکار ، او را به مهندس مشاور معرفی می کند تا اجرای موضوع پیمان در کارگاه را سرپرستی کند.

2

ماده 17

بند “و”

کارکنان

درصورت استنکاف پیمانکار ، کارفرما می تواند دستمزد کارگران را برای ماه یا ماههایی که صورت وضعیت آن به پیمانکار پرداخت شده است ، طبق کارنامه های کارگری که در دست کارگران و دارای امضای رئیس کارگاه است ، با توجه به پرداختهای علی الحساب که به آنها شده است ، با حضور نماینده مهندس مشاور و پیمانکار ، از محل مطالبات پیمانکار پرداخت نماید و مبلغ پرداختی را به اضافه 15% به حساب بدهی پیمانکار منظور نماید و اگر مطالبات پیمانکار کافی نباشد ، از محل تضمینهای پیمانکار تامین کند.

3

ماده 17

بند “ط”

کارکنان

در اجرای این پیمان ، پیمانکار در مقابل کارفرما مسئول اعمال کارکنان خود است ؛ هرگاه کارکنان و کارگران پیمانکار و پیمانکاران جزء صلاحیت لازم برای انجام کار مربوط را نداشته باشند یا باعث اختلال نظم کارگاه شوند ، مهندس مشاور یا مهندس ناظر ، مراتب را برای بار اول به رئیس کارگاه تذکر می دهد ، و درصورت تکرار ، می تواند از پیمانکار بخواهد که متخلفان را از کار برکنار کند. دراین صورت ، پیمانکار مکلف به اجرای این دستور است و حق ندارد برکنار شدگان را بار دیگر در همان کارگاه به کار گمارد. اجرای این دستور از مسئولیتهای پیمانکار نمی کاهد و ایجاد و ایجد حقی برای او نمی کند.

4

ماده 18

بند “ز”

مسئولیت حسن اجرای کار ، برنامه کار ، هماهنگی با پیمانکاران دیگر ، رئیس کارگاه

پیمانکار باید پیش از آغاز عملیات ، شخص واحد صلاحیتی را که مورد قبول مهندس مشاور باشد ، به عنوان رئیس کارگاه معرفی نماید. رئیس کارگاه باید در اوقات کار در کارگاه حاضر باشد و عملیات اجرائی ، با مسئولیت و نظارت او انجام شود. اگر ضمن کار معلوم شود که رئیس کارگاه قادر به انجام وظایف خود نیست ، مهندس مشاور ، با ذکر دلیل ، درخواست تعویض او را از پیمانکار خواهد کرد و پیمانکار مکلف است ظرف یک ماه ، شخص واجد صلاحیت دیگری را مورد قبول مهندس مشاور باشد ، معرفی کند. پیمانکار باید به منظور اجرا کار و دریافت دستور کارها و نقشه ها از مهندس مشاور همچنین برای تنظیم صورت وضعیتهای موقت ، اختیارات کافی به رئیس کارگاه بدهد. هرنوع اخطار و اعلام که مربوط به اجرای کار باشد و از طرف مهندس مشاور یا نماینده او به رئیس کارگاه ابلاغ شود. در حکم ابلاغ به پیمانکار است. پیمانکار می تواند درصورت لزوم ، رئیس کارگاه را عوض کند ، مشروط به اینکه پیش از تعویض ، مراتب را به اطلاع مهندس مشاور برساند و صلاحیت جانشین او مورد قبول نامبرده باشد.
5

ماده 19

بند “ب”

کنترل نقاط نشانه ، پیاده کردن نقشه ها ، اندازه گیری ها

تراز کف پی بناها و زیرسازی راهها و تمام عملیاتی که پس از انجام کار پوشیده می شوند و بعدا مرئی نیستند ، یا به هر صورت ، کنترل و اندازه گیری کامل آنه میسر نباشد ، باید پیش از پوشیده شدن یا از بین رفتن آثار آنها ، صورتمجلس شود و به امضای مهندس ناظر و رئیس کارگاه برسد.این صورت مجلسها ، ملاک اندازه گیریها در تنظیم صورت وضعیتهاست.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا